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Special menu
mothers' Day !

Fine Niçois vegetable tart, pan-fried shrimp, basil emulsion

Swiss chicken supreme, broad beans and peas, morel sauce

Strawberry and rhubarb mousse crispy biscuit, strawberry and sweet mint sorbet

Sunday May 12, 2024 - 78chf

THE MAP

Nous donnons volontiers des informations détaillées sur la présence de possibles allergènes.

ENTRIES


Salade de mâche et magret de canard fumé, oeuf de poulet mollet

CHF 18.00



Velouté de courge de Ronzier. espuma de châtaignes, graines de courges torréfiées

CHF 16.00



Chausson de champignons, jus au persil

En entrée

CHF 18.00

En plat

CHF 28.00



Foie gras de canard des Landes mi-cuit, chutney de figues, brioches maison tiède

CHF 24.00



Tartare de thon à l'aneth et citron vert, salade de légumes à l'asiatique, purée d'avocats

CHF 22.00


DISHES


Seared beef fillet, seasonal vegetables, dauphinois gratin, green pepper or béarnaise sauce

CHF 38.00



Swiss chicken supreme cooked at low temperature, broad beans and peas, morel sauce

CHF 41.00



Filet de boeuf snacké, sauce au foie gras gratin de pomme de terre

CHF 46.00



Noix de Saint Jacques snackées, fondue de poireaux émulsion de châtaignes

CHF 44.00



Filet de daurade Corse poêlé, légumes de saison, mousseline de patate douce au gingembre

CHF 41.00


THE UNAVOIDABLE

Tous les midis du lundi au vendredi, menu du jour à 30.-


Huîtres Fine de Claire N°3 à la pièce

CHF 3



CHEF’S ENTIRELY HOMEMADE BURGER, FRIED POTATOES

(Salad, tomatoes and candied onions, cheddar, bacon, ketchup, paprika mayonnaise)

CHF 30.00



PROVENCAL-STYLE FROG LEGS, FRIED POTATOES

CHF 42.00



Pike quenelle, lobster sauce, basmati rice (min 30 min cooking time)

CHF 38.00



KNIFE-CUT BEEF TARTAR, FRIED POTATOES

CHF 38.00


THE DESSERTS


Rum baba, whipped cream

CHF 15.00



Lemon tartlet, meringue ice cream

CHF 14.00



FINE APPLE PIE, SALTED BUTTER CARAMEL ICE CREAM

CHF 15.00



FUNNY CHOCOLATE COOKIE, VANILLA ICE CREAM

(10 minutes de cuisson)

CHF 15.00



Strawberry salad, lemongrass ginger syrup, strawberry sweet mint sorbet

CHF 15.00



CHEESE PLATE

CHF 16.00


PLATS DETOX A LA CARTE


Salade jeunes pousses et légumes, crevettes poêlées au sésame

100kcal



Pavé de cabillaud poché, lait de coco citron vert gingembre, choux Pak Choï et lentilles roses

320Kcal



Salade de fruits exotiques, glace au thym

100kcal


Red beet carpaccio, feta shavings, raspberry vinaigrette, snow pea salads

Mussels soup with red peppers and basil

Sea bass ceviche with letche del tigre, grapefruit and avocado, Pe-tsaï salad with citrus fruits

Char terrine and smoked trout, green asparagus salad

Sea bass ceviche with letche del tigre, grapefruit and avocado, Pe-tsaï salad with citrus fruits

Char terrine and smoked trout, green asparagus salad

Sea bass ceviche with letche del tigre, grapefruit and avocado, Pe-tsaï salad with citrus fruits

Char terrine and smoked trout, green asparagus salad

Sea bass ceviche with letche del tigre, grapefruit and avocado, Pe-tsaï salad with citrus fruits

Char terrine and smoked trout, green asparagus salad

Menu of the week

30chf: starter + main course

Every lunchtime during the week, our chef prepares a special menu for you based on the arrivals of our local producers.


Sublimated fresh products and tasty recipes to offer you an authentic and delicious meal.

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