top of page

Special menu
mothers' Day !

Fine Niçois vegetable tart, pan-fried shrimp, basil emulsion

Swiss chicken supreme, broad beans and peas, morel sauce

Strawberry and rhubarb mousse crispy biscuit, strawberry and sweet mint sorbet

Sunday May 12, 2024 - 78chf

THE MAP

Nous donnons volontiers des informations détaillées sur la présence de possibles allergènes. Tous nos plats inclus une garniture dans le prix. Toutes garnitures supplémentaires sont au prix de CHF 6.00-



ENTRIES




Pâté croute de faisan maison

pickles de cornichons

CHF 24



Tarte tatin d'endives

aux noix et roquefort, vinaigrette agrumes

En entrée

CHF 19


En plat

CHF 34



Ceviche de Daurade Péruvien

au leche de Tigre, mousse d'avocats

En entrée

CHF 24


En plat

CHF 42



Salade Frisée aux lardons

Fines tranches de Jambon Serano et dés de melon

En entrée

CHF 21


En plat

CHF 28



Soupe de moules

légumes et curry

CHF 18




DISHES




Seared beef fillet, seasonal vegetables, dauphinois gratin, green pepper or béarnaise sauce

croustillant de cuisses confites, figues fraîches poêlées

CHF 41



Swiss chicken supreme cooked at low temperature, broad beans and peas, morel sauce

garnitures chasse, sauce poivrade

CHF 44



Filet d'omble et légumes pochés

écrasée de vitelotte, vierge de tomate aà l'estragon

CHF 39



Queue de grosses crevettes

Risotto crémeux au vin mousseux, émulsion de carapaces

CHF 42




THE UNAVOIDABLE




CHEF’S ENTIRELY HOMEMADE BURGER, FRIED POTATOES

(Salad, tomatoes and candied onions, cheddar, bacon, ketchup, paprika mayonnaise)

CHF 34



PROVENCAL-STYLE FROG LEGS, FRIED POTATOES

pommes frites

CHF 44



Pike quenelle, lobster sauce, basmati rice (min 30 min cooking time)

girolles ou beurre Relais, gratin de pommes de terre

CHF 48



KNIFE-CUT BEEF TARTAR, FRIED POTATOES

pommes frites

En entrée

CHF 21


En plat

CHF 39



Quenelle de Brochet

riz basmati, sauce homardine ( 30mn de cuisson )

CHF 42




THE DESSERTS




Lemon tartlet, meringue ice cream

glace au caramel beurre salé ( 10mn de cuisson )

CHF 15.00



FUNNY CHOCOLATE COOKIE, VANILLA ICE CREAM

glace vanille artisanale (10 minutes de cuisson)

CHF 15.00



Rum baba, whipped cream

crème chantilly vanillée

CHF 15.00



Strawberry salad, lemongrass ginger syrup, strawberry sweet mint sorbet

glace meringue

CHF 15.00



Entremets Marron

fromage blanc aux zestes d'oranges, spaghettis de marron, sorbet mandarine

CHF 15.00



CHEESE PLATE

sélection du moment

CHF 16.00




Plats de Chasse




Selle de Chevreuil rôtie

Garnitures chasse, sauce poivrade

CHF 62



Noisette de chevreuil rôties

Garnitures chasse, sauce poivrade

CHF 51



Chausson de lièvre à la royale

Garnitures chasse, sauce épines vinettes

CHF 41



Les Garnitures de la Chasse

Airelles, marrons, spaezle, purée de céleri, purée de coing, choux de Burxelles, poire pochée au vin rouge


Red beet carpaccio, feta shavings, raspberry vinaigrette, snow pea salads

Mussels soup with red peppers and basil

Sea bass ceviche with letche del tigre, grapefruit and avocado, Pe-tsaï salad with citrus fruits

Char terrine and smoked trout, green asparagus salad

Sea bass ceviche with letche del tigre, grapefruit and avocado, Pe-tsaï salad with citrus fruits

Char terrine and smoked trout, green asparagus salad

Sea bass ceviche with letche del tigre, grapefruit and avocado, Pe-tsaï salad with citrus fruits

Char terrine and smoked trout, green asparagus salad

Sea bass ceviche with letche del tigre, grapefruit and avocado, Pe-tsaï salad with citrus fruits

Char terrine and smoked trout, green asparagus salad

Menu of the week

30chf: starter + main course

Every lunchtime during the week, our chef prepares a special menu for you based on the arrivals of our local producers.


Sublimated fresh products and tasty recipes to offer you an authentic and delicious meal.

bottom of page